İlk başlarda ben de bu tarz kişilerle çok uğraşıyordum. Herkese yetişmeye, herkesi memnun etmeye çalışıyordum. Gece gündüz demeden destek veriyor, elimden geleni yapıyordum. Ama zamanla şunu fark ettim; bazı insanlar verilen hizmetin değerini anlamak yerine, sizi kendi çalışanı gibi görmeye başlıyor.

Bu yüzden artık hizmet anlayışımı ve kalite standardımı değiştirdim. Benden ürün alan kişi zaten bu sistemlerin nasıl çalıştığını bilerek alıyor ve olabilecek durumları önceden kabul ederek geliyor. Çünkü biz resmi/orijinal satıcı değiliz, aracılık ve hizmet sağlıyoruz.

Bugün gidin ChatGPT’nin kendi destek ekibine yazın, anında cevap alabiliyor musunuz? Hayır. Bazen 24 saat, bazen 72 saat sonra dönüş yapıyorlar. Ama insanlar 200-300 TL verip gece 4’te “hesap patladı hemen değiştir” mantığıyla yazıp üslubunu bozabiliyor. Kusura bakmayın ama artık bu tarz kişilerle çalışmıyorum.

Benim verdiğim hizmet ve fiyat performansı sektörün çok üzerinde. Zamanında 200 TL’ye Google Veo 3 satıyordum, gece gündüz uğraşıp insanlara destek vermeye çalışıyordum. Ama bazı kişiler olayı tamamen farklı yere çekmeye başladı. Bu yüzden artık ucuz satıp herkesle uğraşmak yerine, fiyatımı yükseltip gerçekten ürünün değerini bilen insanlarla çalışmayı tercih ediyorum.

Kısacası evet, artık müşteri seçiyorum. Çünkü mesele sadece satış yapmak değil; karşılıklı saygı, anlayış ve iletişim. Ürünün mantığını bilen, sürecin nasıl işlediğini anlayan kişilerle çalışınca hem hizmet kalitesi korunuyor hem de herkes memnun kalıyor.