By_Savas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Claude code ve codex CLI üzerinden çalışıyor mu sisteminiz? Başka CLI ve aracılar kullanmadan orjinal CLI ' lerinde. (url değiştirerek vs bazı sistemler kullandım ve çalıştılar pek sorun olmadan) Birde kesinti durumunuz nedir mesela her gün Disk dolması her gün api sorunu sıklıkla bağlantı sorunları var mı?

Edit: bazı saçma sistemler gibi 1 sorgu claude yada chatgpt ye 7 sorgu çin modellerine vs gibi bir anormal dağılım da yok değil mi sistemde öyle tuhaf bir iki konuda görmüştüm sanıyorum. Hangi modeldeysek %100 o medili kullanıyoruz durumu önemli.
Hocam selamlar, sorularınız için teşekkürler. Detayları net ve kısa şekilde şöyle özetleyeyim:
Orijinal CLI Desteği: Evet; Claude Code veya Codex CLI gibi araçlarda ekstra hiçbir aracı kullanmadan, sadece base URL (endpoint) değiştirerek doğrudan kullanabilirsiniz. Sistem orijinal şema yapısıyla %100 uyumludur.
Kesinti / Altyapı: Zentio optimize edilmiş sunucularla çalışıyor. Disk dolması, kronik bağlantı kopması veya API kesintisi gibi sorunlar altyapımızda kesinlikle söz konusu değildir.
Model Doğruluğu: Sistemde istek attığınız model hangisiyse, resmi API üzerinden %100 o orijinal model tetiklenir.

zentio.dev

Escanor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sametxk1 ismiyle kayıt oldum denemek isterim.
Tabii ki hocam sağlıyorum.