Autumn_7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok iyi anlıyorum benim boyumda kısaydı 90-95kg vs bile okay 170-180 biri için bile yolda görsen "ne kadar kilolu" demezsin ortalama biridir, o hissi aynen biliyorum sonunda "normal" olma hissi hocam, tuvalette gitmekten tut yemek hazırlamaya kadar zorlanıyor insan hiç unutmam önceden 170+kg üstüyken yemek yaparken en basiti bacaklarım ağrıyordu, duş alırken oturmak zorunda kalıyordum o zamanlar çok zordu
kilo verdikten sonra artık insanların gözünde "sıradan" biri olduğum hissini hiçbir şeye değişmem insanların davranışları tavırları bile değişmişti, verirkende bazı günler çok yedim tartı arttı bazı zamanlar oldu 75kg olup geri 110 a çıktım sonra tekrar indim, alınırda verilirde hocam takmayın bu kadar alçının ağırlığı tahminimce 500grm a yakın vardır daha önce hiç bir yerimi kırmadım ama en basiti grip olunca bile tartı 1kg fark atıyordu, çok basit bir ağrı kesici içince bile yatmadan önce sabah tartıya + olarak yansıyordu hocam 1,5kg falan vs devede kulak 88kg vermişsiniz hocam nerdeyse ortalama boyda kilolu bir insan içinizden çıkmış herkesin yapabilceği şeyler değil bunlar 1,5kg almışsınız ne ki 88kg yanında %1,70 i sadece
Haklısınız hocam dediklerinizin aynısını bende yaşadım. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için 😇