Autumn_7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zamanında 170+ kg (tartı en fazla o kadar tartıyordu) 8-9xl giyen biriydim 1 senede 95kg verdim sadece normal beslenerek, hocam kiloyu kafanıza takmayın bu kadar alınırda verilirde bir gün tuzu/şekeri biraz fazla tüketmişsinizdir şişlik olmuştur karnınızda, tuvalet saatiniz değişmiştir, veya vucüt orda ödem toplamıştır iyileştirmeye çalıştığı için vs.. gibi sebebleri oluyor +1,5kg vs hiçbirşey değil hocam emin olun zaten düzenli spor yapan birisymişsiniz 1,5kg için falan moralinizi bozmayın hocam emin olun 1,5kg falan hiçbirşey
Hocam 29 yaşında birisi olarak bu yaşıma kadar hep kilolu yaşadım. Açıkcası zayıflara imrenirdim. Ve maks 185 kgyi gördüm. Ameliyat ile 185 den 97 kgye düştüm. Boyumunda uzunluğuyla zayıf kategorisindeyim. Bu zamana kadar hep kilolu olduğum için ve zayıflığı yeni yeni tattığım için en ufak bir artış beni moral olarak çökertiyor. Çünkü ameliyattan beri tartı hep eksi gösterdi. Tabi alçı ağırlığı ödem gibi sebepler fazla gösterebilir ama işte kafaya taktığım için 🤣🤣