Yoğun bir şekilde geliştirme sürecini Windsurf üzerinden Kimi k2.6 modeli ile yapıyordum. 1 saatlik Zentio deneme sürecimde Visual Studio Code üzerinden Kilo Code ile Kimi K2.6 modelini kullandım. 3 kapsamlı işi herhangi bir hata almadan tek prompt ile hızlı bir şekilde tamamladım. Token kullanımı ve dashboard üzerinden gösterimi de çok güzel. Şu an için Standart-M paketi aylık ihtiyacımı karşılayacak gibi duruyor, ihtiyaç halinde bir üst pakete de geçebilirim. Güzel bir hizmet olmuş, teşekkür ederim.
@rokxah; Detaylı geri bildiriminiz için sağ olun hocam, sorunsuz olması için Zentio'yu geliştirmeye devam ediyoruz.
Test imkanı için teşekkür ederim biraz test etme imkanım oldu sistem gayet iyi ve hızlı. Yakında bir paket almayı düşünüyorum teşekkürler tekrardan.
@Meg015; Memnun kalmanıza çok sevindim buyrunuz hocam..
Codex modeli icin deneme aldim. Yaptığım testlerde model birebir gerçek. İnşallah normal 1 aylik paket düşünüyorum.
@ydemir; Sistemden memnun kalmanıza sevindim. Aylık pakette de aynı stabiliteyi sunmak için buradayız, şimdiden hayırlı olsun.