* Şikayetçi olduğum üye: @anlikhost;
* Şikayetçi olma nedenim: VDS VPS Host
* Açıklama ve kanıtlarım:

SUNUCU SATIN ALMA TARİHİ. 1.05.2026 ANLIK TARAFINDAKİ BİTİŞ TARİHİ BUDUR

YENİLEME SONUCUNDA BAKIM SSLERİ

TİCKET AÇILAN TARİH.

KARŞI CEVAP GELME SÜRESİ VE VDS AKTİF OLMA SÜRESİ FAKAT O SÜRE BOYUNCA YANIT YOK 10 ADET TİCKET AÇILMIŞTIR VEYA BEKLENMİŞTİR.
06.05.2026 ERİŞİMİM OLDU DİYEBİLİRİM KONTROL SAĞLAYIP FAKAT BEN PROJEM OLDUGU İÇİN SAĞLAYICIMI DEĞİŞTİRDİM O SÜRE İÇERİSİNDE
DAHA SONRASI YENİ ALDIĞIM İÇİN DEGERLENDİRMEK AMACIYLA FREEBSD KURULUMU İSTEDİM
07.0.5.2026 TARİHİNDE HİÇ BİR TÜRLÜ TİCKET YANIT YOK ARAMALARA WPTARAFINDA DESTEK YOK

Öncelikle merhaba sayın yöneticiler. yaklaşık 04.05.2026 tarihinde başlayıp yaklaşık 2 gün boyunca aldığım vds hizmetine erişimim olmadı ticket yanıt verilmedi neyseki sağlayıcımı değiştirdim çözümü buldum fakat yeni yenilediğim için 2 gün sonra anlıkta açılan sunucumun freebsd işletim sistemine geçmesini istedim ve yaklaşık 10 gündür ne ticket ne numaradan erişim hiç bir şekilde erişim sağlayamıyorum yani alım yaparken dikkat edelim. madem satış sağlıyorsunuz satış yaptığınız ürünün arkasında duralım çözüm bulamadığım için anlık host kullanıcısından şikayetciyim sayın mod.

yetkililere tarih aralığını suncuuyu yeni yenilememe rağmen süre içindeki bütün ss leri sağlayabilirim ben aldığım miktarda değilim mağduriyeteyim
https://www.r10.net/profil/199621-anlikhost.html