Merhaba,
Yaşadığım bir otel rezervasyonu problemiyle ilgili fikirlerinizi ve benzer deneyimi olanların yorumlarını merak ediyorum.
08.05.2026 tarihinde bir otelin kendi resmi internet sitesi üzerinden 13 Mayıs giriş – 17 Mayıs çıkış olmak üzere 4 gecelik rezervasyon yapmak istedim. Site üzerinde oda fiyatında açık şekilde “%83 indirim” ibaresi yer alıyordu. Fiyat bana çok uygun geldiği için işlem yapmadan önce müşteri hizmetlerini aradım ve fiyatı sordum. Telefonda bana “kampanyalar olabiliyor, bizim ekranımız farklı” şeklinde bilgi verildi.
Bunun üzerine site üzerinden rezervasyonu tamamladım. Ödeme kredi kartımdan çekildi, rezervasyon numarası oluştu ve onay maili tarafıma geldi. Hatta sonrasında tekrar arayıp rezervasyonun sistemde görünüp görünmediğini sordum, telefonda rezervasyonun aktif olduğu teyit edildi.
Daha sonra otel tarafından aranıp “sistemsel/fiyatlandırma hatası” olduğu ve rezervasyonun iptal edileceği söylendi.
Ben de:- sitede açık şekilde %83 indirim yazdığını,
- ödemenin alındığını,
- rezervasyonun onaylandığını,
- müşteri hizmetlerinin kampanya olabileceğini söylediğini,
- rezervasyonun sistemde göründüğünün teyit edildiğini
belirterek tek taraflı iptali kabul etmediğimi söyledim.
Sonrasında mail attılar ve “teknik hata” gerekçesiyle rezervasyonu iptal edip ücret iadesi yaptılar.
Ben ise:- ekran görüntülerini,
- indirim oranını,
- rezervasyon onay mailini,
- yazışmaları
sakladım.
Şimdi merak ettiğim konu şu:
Bu durumda otel gerçekten rezervasyonu tek taraflı iptal edebilir mi? Sonuçta sitede açık şekilde %83 indirim tanımlanmıştı, ödeme alındı ve rezervasyon onaylandı.
Ayrıca bu süreç yüzünden aynı tarihlerde başka otelde çok daha yüksek fiyatlara rezervasyon yapmak zorunda kalırsam aradaki farkı veya zararımı talep etme hakkım olur mu?
Benzer durum yaşayan veya hukuki bilgisi olan varsa yorum yaparsa çok sevinirim.
Gelen Mail: Verdiğim Cevap:
bu ihtarname yerine sayılır mı ?