Short videolarını hangi program ile hazırlıyorsunuz hocam
4. madde dışında söylediklerine ben de katılıyorum. Ama 4. konuya biraz farklı bakıyorum. Bence herkesin tek kanala odaklanması daha mantıklı. Çünkü dediğin gibi bir shorts 10 milyon izleniyor ama arkasından gelen 10 video 10-30kda kalabiliyor. Ben 25-30 saniyelik videolar için bile günün büyük kısmını doğru konu ve en iyi kesitleri bulmaya harcıyorum. Ocaktan beri de Türkçe shorts kanalım asgari ücretin üstünde kazandırıyor. O yüzden birden fazla kanal açmak bence odağı dağıtıyor ve kaliteyi düşürüyor. Tek kanalda kalıp işi mümkün olduğunca iyi yapmak daha sağlam geliyor bana. İlişkili kanal meselesine hiç girmiyorum bile, orada da işin risk tarafı var zaten. Bir yerde sorun çıkınca diğerlerine de yansıma ihtimali oluyor.
Değerli katkınız için teşekkür ederim. Burada birden fazla kanal konusunda şunu kastettim. Arkadaşım var kanala içerik atıyor 1 saat hazırlayıp sonra bütün gün bilgisayar başında sayaç takip ediyor. Bunu yapmak yerine dediğiniz gibi kanala daha fazla alaka gösterip onu yukarı taşıyacak hamlelere vakit ayırmalı ya da ikinci bir kanala. Eğer tek kanala uzun süre araştırma ve faydalı çalışmalar yapabilirseniz tabi çok daha iyi olur.