A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parani PancakeSwap ta tutmayacaksin ki? 1 dakikada parani dilediğin coine çevirip yada usdt ile dilediğin coini alıp parayi geri Metamaska atacaksın. Sonra da Pancakeswap ağ bağlantısını Metamasktan kaldiracaksin.
Binance dahil olmak üzere tüm borsalardan 100 kat daha güvenlidir. Ama bir şartla. Metamask cüzdan kelimelerini güvenli yerde saklayacaksın. Yoksa parani çalarlar.

@PropJoe; Ek olarak paranı tuttuğun başka hiç bir siteye borsaya metamask hesabında ağ izni vermeyeceksin. Yoksa yine paranı çalarlar.
2022 de bir ev satıp parasını cake coine yatirdim. Tüm param Metamaskta. Ve Metamask cüzdan kelimelerim de şeytanın bulamayacağı bir güvenlikte saklı. Önlemini güzel alirsan parana hiç birşey olmaz. Binance den 50 kat daha güvenlidir bence.
Bana göre metamaskta güvenli değil hocam, key vs unutulduğunda ciddi problem yaratabilir, ha sıradan pancakeswap, binance, okx, bybit gibi yerler güvenilir mi? tabiki değil bunlar daha sakat.
Bana göre en güveniliri ledger veya türevi fiziki soğuk cüzdanlar, tabi bununda network bağlantılarını düzgün yapmanız gerekir, harici uygulamalara bununla girmemek iyidir.
Bunlar kendi şahsi fikirlerim, sizin fikirlerinize de saygı duyuyorum sevgiler.
Edit : Burda yanlış anlaşılma olmasın, bir tarafı kötülüyor veya diğer tarafı övmüyorum, sadece bana göre doğru olanları yazdım, yine de değerlendirmek kullanan kişiye kalmış.