Bir kulaklık satın aldım, ancak sesi beklediğim gibi değildi (çok deep geliyordu). Aldığım gibi iade ettim ve eski kulaklığımı kullanmaya devam ettim. Satıcı iadeyi kabul etmedi; kutunun hasar gördüğünü, yırtıldığını söyledi. Ben de böyle bir şey yapmadığım için ürünü tekrar gönderdim ama yine kabul edilmedi.
Ürün bana geri geldikten sonra üçüncü kez talep oluşturdum. Bu sefer bana, Kulaklık hijyen kuralları gereği sizde kalacak, ücret iadesi de yapılacak dediler. Açıkçası ben de kabul ettim; hem para iadesi yapılmıştı hem de kulaklık bende kalmıştı.
Ancak yaklaşık 5 hafta sonra beni aradılar. Uygulama üzerinden bir talep açtıklarını ve IBAN paylaştıklarını, bu hesaba kulaklığın ücretini yatırmam gerektiğini, aksi halde yasal süreç başlatacaklarını söylediler. Uygulamayı kontrol ettiğimde gerçekten böyle bir talep olduğunu gördüm; dolandırıcılık gibi durmuyordu.
Ben de daha önce kendilerinin ürün sizde kalsın, ücret iadesi yapılacak dediğini söyledim ama bu kez ödeme yapılmazsa yasal yollara başvurulur şeklinde konuştular. Sonuç olarak verilen IBANa parayı gönderdim. Gerçekten de Hepsiburadanın paylaştığı BANa parayı gönderdim.
hesabıma kuponda tanımlandı