Merhabalar bundan 10 ay önce bir eve baktım emlakçı vasıtasıyla kiralık. Evde eksikler vardı 10. kattı banyo tavan lambirleri yapılacak iç kapılar takılacak doğalgaz çekilecek. Ucuz etin yahnisi yani.

Emlakcı ve ev sahibi (müteahhit) arkadaşlar. Eşim hiç istemedi baştan beri ama dinlemedim onu. 10. kat diye gittik eve bakalım eksiklerine naptılar diye.
Baktım kapıda paspas var zile bastım açan olmadı ama biri tutmuş. Aşağa indim ev sahibi dediğim adam size 4. katı vereyim duvar kağıtları yeni. Dedi. Eşim gene istemedi iyice kıllandı. Ama ben gidip bakalım dedim.

Gene eksikler vardı 2 güne hallederiz vs dedi mutfak dolapları boya kapılar doğalgaz diye. ev sahibi müteahhit konuştum 3 ay kirasını verdim. 2 güne biter dedi. Bu süreçte emlakçı umreye gitmişti. Onun dairesi yerine 4.kata bakın dedi ev sahibi neyse sözleşmeyi imzaladık.

Ev sahibi 2 güne biter dediği şey 2 3 hafta oldu toplamda. Ben bu kadar uzadığı için eşimde asla istemedi. Vazgeçtik.

Ev sahibine 42k para verdim bunu alabilmek için 10 ay en az 30 kere adresine giderek 25k sını zar zor aldım 17k kaldı çakalda.

Bu süreçte evden vazgeçmeden önce, emlakcı cıktı o binadaki tüm daireler bende diyerek komisyon istemişti gittim 10k verdim 2 güne bitiririz daireyi teslime ederiz dedi. yalan bu 2 haftalık süreçte ona da dedim vazgeçtim paramı gönder diye ondan hiç alamadım.

Ev sahibine noterden kağıt yollattım ondan sonra 3 5 verdi gene korktu mu ne bilmiyorum artık. Ama sonra hiç vermedi zaten icralıklarmış Telefonlara bakmıyor adresinde yok. Bi lavuk babası var aynı çakal.

Bu 2 çakalı cimere yazsam ne çıkar? Cimer işe yarar mı? Yoksa hakem heyeti mi?