Bir dönem e-ticaret danışmanlığı yaptım. Forumda ve reel çevrede güzel işler yaptık çalıştığım herkesi memnun ettim.
Fakat bir süre sonra yeter nereye kadar başkalarının projelerini güçlendireceksin yeter kendi işini kur artık seviyesine geldim ve tamamen tüm danışmanlık işlerimi sonlandırdım ve kendi projemi kurdum 6 yıl önce ve iyi ki bu kararı aldım.
Danışmanlıkta iyi para var fakat karşındaki kişinin yarattığı yorgunluk nedeniyle parayı bir süre sonra o parayı istemiyorsun.

Muhtemelen benim girdiğim düşünceler içerisindesiniz. Umarım içinizdeki tohum bir gün ağaç olup meyvesini yersiniz.
Bu söyledikleriniz çok doğru, üstelik insanları zengin(göreceli) ederken biz sadece maaşlı çalışan gibi kalıyoruz.
Çok haklısınız, tam olarak o noktadayım. Aklımda bazı projeler var, birkaç yabancı menşeili projeyi daha Allah'ın izniyle kabul ettikten sonra kesinlikle kendi projelerime yönelmek istiyorum.
Arkadaşın doğruyu söylemiş hatta 1 sayfa yapacaksın ya 18 sayfa parası alacaksın bak senden kıymetlisi oluyor mu o zaman
Evet, o hep haklıdır

. Bir de ben kurumsal iletişim prensiplerine uygun diyalog kuruyorum, ben konuyu 2 paragraf ile detaylıca anlatırken; "gel hacı hallederiz" diyen kişiyle ticaret yapıyorlar; o konuda da bana hep kısa kısa yaz, kendini yorma der