Artık benzeri sitelerde de çabalamayacağım için LinkedIn-Instagram(bir süre) ve tüm platformlardaki(kalıcı) mağazalarımı/hesaplarımı kapatıyorum çünkü değmiyor, doğrusuyla yanlışıyla farklı bir modeli benimseyeceğim.
Bu kararı almakta muhtemelen çok geç kaldım ama geç olsun güç olmasın diyerek yürürlüğe geçireceğim, enteresan sorular soran insanlarla iletişim kurmayacağım, daha da önemlisi; artık fiyat teklifleri(uluslararası standartlardaki kalitede sunum) vermeyeceğim çünkü bu süreç benim artık çok yorucu/yıpratıcı olmaya başladı. Bazı projelerde 18 sayfa değerlendirme ve farklı senaryoları içeren raporlar sunuyordum, çok amaçsız ama kurumsal kökenli olduğum ve ulusal/uluslararası projelerde çalıştığım için alışkanlık...
Muhtemelen, yurt içindeki tüm faaliyetleri sonlandıracağım. O zamana kadar yalnızca ciddi projelerden/insanlardan gelen mesaj ve aramalara cevap vereceğim, dolayısıyla, PM atılacaksa şartım budur; neyi istediğinizi, neyi hedeflediğinizi bilmek zorundasınız.
(Proje fiyat teklif sunumu isteyenlere ise bu konuyu göndereceğim, yine de isterse ücretli sunacağım; tüm meslektaşlarıma/uzmanlara bunu öneriyorum artık.)
Allah büyüktür, rızık veren Allah'tır; Allah utandırmasın inşAllah. Hakkımda hayırlısını nasip eylesin.
Fikirlerinizi belirtebilirsiniz, yaşadıklarınızı anlatabilirsiniz çünkü biliyorum ki bir çoğunuz bu noktadasınız.