Bugün Monstera bilgisayarımı götürdüm. Klavyede bir tuş çatlak, bir tuş da yerinde durmuyordu. Hem genel bakım yapılması hem de mümkünse bu tuşların değiştirilmesi için teslim ettim. Servise verirken bunları özellikle belirttim, görevli de formda tuşlarla ilgili not aldı.
Ancak bilgisayarı teslim ettikten yaklaşık yarım saat sonra bakımınız tamamlandı, gelip alabilirsiniz diye mesaj geldi. Gidip kontrol ettiğimde klavye ile ilgili hiçbir değişiklik yapılmadığını gördüm. Tuşlar bırakın değiştirilmeyi, yerinden çıkarılıp tekrar takılmış bile görünmüyordu; tamamen verdiğim gibi duruyordu. Yani ne tuşlara bakılmış ne de klavye temizliği yapılmış.
Ayrıca cihazın içi açılıp gerçekten bakım yapıldı mı, termal macun sürüldü mü, fan temizliği yapıldı mı ondan da emin değilim. Toplamda 3035 dakika içinde hazır mesajı gelmesi açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi. İnsa bi arar derki tuşlara baktık yoktu yapamıyruz ya da şu ücretle klavye değişimi yapabiliriz vs. yok öylece vermişler. Bu kadar kısa sürede kayıt, servis süreci, iç temizlik ve bakım nasıl yapıldı anlamadım.
Bakım yapıldı mı yapılmadı mı belli değil.