Konu başlığına ithafen ben de zannediyorum ki : "Aha! Bu işin sırrını paylaşmış.." ancak konuda soru ile karşılaştım, üzdü bir an.. 😂😐
Onun dışında hocam az buz karakter meselesi diyebilirim, zorla ders çalışacağına sevdiğin bir mesleği aramanı ve o yönde adım atmanı eninde sonunda uzman olmanı tavsiye ediyorum şahsen, şu Dünya'da bir kaç adımlık zamanın var zaten, kendini boğmana lüzum yok, yapay zekâ devriminin çağındasın.. Uyan!!! Her şey elinin altında, aşama aşama.. Yavaş yavaş her hâlükârda her şey olur.
Ders ve okul dahilinde çalışmak sıkıyorsa dile getirdiğim durumları sistematik bir yapı içerisinde tayin etmen yararına olur. 💯💪
yazılım (front-end) bilgim var r10dan iş gelmiyor ama laravel(back-end) öğrenip google'da reklam verip iş mi kovalasam.
Hocam öncelikle yalnız değilsiniz, çoğu kişi aynı süreci yaşıyor. 8-10 saat çalışanlar genelde bir anda o seviyeye gelmiyor, zamanla alışıyor.
Siz direkt 6 saat hedeflemek yerine önce 2-3 saat kaliteli çalışmayı hedefleyin. 1.5 saat çalışabiliyorsanız bu aslında kötü değil.
Bir de sürekli video izlemek odak düşürüyor, araya soru çözümü veya tekrar koyarsanız daha verimli olur.
Küçük küçük ilerleyince zamanla süre kendiliğinden artıyor.
denemeye çalışacağım