Zeki Ersin Yıldırım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar şu konuyu atlıyorsunuz. Davetiye sistemi aktif iken davetiyesi olmayan üyeler, kayıt ol sayfasından yine üye olabiliyordu. Bizlere talep gönderiliyordu ve uygun bulunursa onaylanıyordu.
Şu anki sistemin ne kadar süreceği ile alakalı net bir tarih yok. Ancak şu an üye olmak isteyenler, çeşitli güvenlik doğrulama aşamalarını geçmeleri gerekiyor. Bknz

Üyenin yaşı, Premium durumu, rozetleri vs. ticaret yaparken tek başına kriter değildir. Ticaret yaparken birden fazla kriteri göz önünde bulundurursanız, mağduriyet yaşama ihtimalinizde aynı derece düşecektir.
Teşekkür ediyorum hocam, elbet tabii..

Hakkınız var. Ancak gel gör ki.. Aynı şekilde bilinçsiz çok fazla insanda mevcut, bu çapta sizler dahil kimsenin elinden bir şey gelmez, nitekim insan daima insandır.. Duygularımız var ve kandırılmaya müsaitiz.. Hele hele: "Bana bir şey olmaz.. Ben her şeyi biliyorum.. Beni sittin sene kimse kandıramaz.." bu yapıda ve bilinçsiz olan çok fazla insan var, sizler elinizden geleni yapıyorsunuz, ancak yolun sonu yine biz kullanıcılarda düğümleniyor işte, bu açıdan her zaman korunmak sadece sorumluluk altında şahsiyetleri ilgilendiriyor. Yani; bizleri.. 👍

Ayrıca bilgilendirme içinde teşekkür ediyorum. 😊👌