Dogru yerdesin. Ben olsam burdan bir site yaptirirm. Ozel sablon vs kullanilip müşteriler ona göre sipariş verebilirsin gerekirse dosyaları da size iletebilsin. ve önemlisi Bence r10 da da reklam verebilirsiniz kesinlikle faydası olacaktır⁹
Iş hacmi simdilik size az geliyorsa belirli dönem sadece maliyetinede yani cok az karla işlem yapabilirsiniz.
Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim. Yeni bir makine aldık, kapasitemizi x3 yaptı. Şu anda iç pazardan düzenli iş alıyoruz ve aylık en kötü 500.000 TL civarında bir ciroya ulaşıyoruz. Ancak gelen işler genelde küçük ölçekli.
Benim hedefim biraz daha büyük müşterilere ulaşmak. Örneğin tarım şirketleriyle çalışıyoruz ve tek bir firmadan aylık 50.000 TL sabit iş alabiliyoruz. Aynı şekilde tenteciler üzerinden otellere iş yapıyoruz ve sadece 2 firmadan aylık 75-80 bin TL civarında ciro elde ediyoruz. Bu tarz daha büyük ve sürdürülebilir müşteriler bizim için çok daha değerli. Ivır zıvır işler sayesinde nakit akışı sağlayıp büyümemizi destekliyoruz. Fakat bu müşterileri yakalamak için sürekli maliyetim var. Fakat tarım şirketleri veya tenteciler için bir maliyetim yok.
R10 üzerinden reklam vermeyi düşündüm, ancak platformdaki çoğu işletme küçük ölçekli. Örneğin 1.000 adet kartviziti 1.000 TLye satmak gibi işler var. Bu tarz işlerde hem müşteri sayısı hem de müşteri sürekliliği sınırlı kalabilir. Bildirim reklamı bittikten sonra büyük bir ihtimalle bir daha kimse bana yazmayacak bile. Bu yüzden amacım, daha az maliyetle daha büyük müşterilere ulaşabileceğim ve düzenli nakit akışı sağlayabileceğim bir kanal bulmak.