Herkese selamlar 👋
Uzun yıllardır e-ticaret dünyasının içindeyim. Bu süreçte burada birçok arkadaşla fikir alışverişi yaptık, bazen yardımcı olduk bazen de birbirimizden yeni şeyler öğrendik.
Son dönemde ticari tarafımı biraz daha genişletme kararı aldım ve gayrimenkul sektörüne adım attım.

Şu anda İzmir Gaziemirde merkezi bir bölgede kurumsal bir ofis bünyesinde gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum. Amacım sadece ilan koyup satış bekleyen klasik bir emlakçı olmak değil. Dijital tarafta edindiğim tecrübeyi, sahadaki emlak bilgisiyle birleştirerek daha verimli bir sistem kurmak istiyorum

Bu başlık altında zaman zaman hem tecrübelerimi paylaşmak hem de ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
Şu konularda elimden geldiğince destek olabilirim:

• İlan Optimizasyonu: Bir mülk daha hızlı nasıl satılır ya da kiralanır?
• Sektöre Girmek İsteyenler: Gayrimenkul danışmanlığına başlamak isteyenlere yardımcı olabilirim.
• Ücretsiz Ekspertiz: İzmir’de mülkü olan arkadaşlara güncel piyasa değeri konusunda yardımcı olabilirim.

Ayrıca sahada karşılaştığım fırsatları, yapılan hataları ve sektördeki gerçekleri de ara ara bu konu altında paylaşmayı planlıyorum.
Sorusu olan arkadaşlar konu altından yazabilir ya da PM üzerinden ulaşabilir.

Herkese bol kazançlı işler diliyorum.