Tüketici hakları üzerinden yürüyebilirsiniz.
Cimer daha hızlı olur diye ordan başvurdum aslında
Tüketici mahkemesine başvurun ihtar yollasınlar. Resmi yazı gönderirseniz çözersiniz
Yarın ona bakıcam hocam sağolun
kurumsal fırma ıbandan nası alıyor anlamadım hangı fırma bu ayrıca kartı nıe arka on foto cekıon ıadeyle ne alakası var
Kadına defalarca alakasını sordum işte prosedür bu faln dedi gram anlamadım **** Çarşı diye bir yer şimdi isim vermiyimde
Geçmiş olsun hocam, kartın fotoğrafını çekmeleri çok sakat iş, bence o kartı direkt iptal et. Yarın gittiğinde 'iade etmiyorsanız polisi çağırıyorum' de, geri adım atma. Polis gelince de 'paramı vermiyorlar, oyalıyorlar' dersin seve seve çözerler. Bir de e-devletten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruyu yap, o tutarla kesin alırsın paranı..
İptal ettim kartı hocam polis çağıracam teşekkür ediyorum
Firmanın ismini verinde yanlışlıkla uğramayalım KRAL.
**** Çarşo tam isim vermiyim hocam
reis dürüst olayım polis bu mevzulara pek bakar mı bilmiyorum ama diğer arkadaşların önerisi olan hakem heyeti, tüketici mahkemesi gibi yerlere başvuracağını açıkça belirtirsen ve yaparsan daha sağlıklı olabilir. Polisi çağırdığında genel olarak 30 dakika bilerek geç geldiklerini duymuştum taraflar kendi aralarında sorunu çözsün diye. Gerisini gemini 3.1 pro ile konuşarak düşünebilirsin bu konularda dürüst olmasını istersen bağlamı güzel kurup fikir verebiliyor.
Bende ondan emin olamadım göz korkutmak için çağıracaktım polis ne yapabilir bilmiyorum