bunlar hikaye hocam 3 hafta sonra yağ yakmak için growht vuralım fragment kullan daha hızlı kilo verirsin en az 20 tane arkadaş gördüm verdiğin linkdekileri kast etmiyorum sadece gördüklerimi söylüyorum
hem kas kütlesi ekleyip hemde kilo vermek istiyorsan çok basit temiz besleneceksin sert antreman yapacaksın
kilo vermen için gereken günlük min 45dk kardio sabah aç karına tavsiye ederim temiz besleneceksin şeker un hayatında çıkarıp kalori açığı oluşturduğun zaman istediğin kiloyu verirsin
kütle koymak için protein bazlı besleneceksin önce kilo boy vs yazarsan sana ne kadar protein ne kadar karbonhidrat alman gerek yazarım yada chatgpt sorabilirsin
antreman sert ve devamlı olmalı haftada 5 gün gittiğin düşün 1 saat antreman yaptın yine 45 dk kardio yap sabah aç ve antremans onrası 45 ' er dk kardio yaptın mı makina gibi olursun bunlar kendi tecrübelerim
5 yıl ağırsıklet boks yaptım=> 118 KG / 3 yıl muay thai =>80-85 KG arası 2 yıl mma =>80-83 KG 1 yıl powerlift => 100-110 KG son 3 yıldırda bodybuilding 80-90Kg çıkarımların bu şekilde yaptığım sporları ve kilo değişimlerim yanlarına yazdım