bhnerds adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten hiç birimiz başımız gelmeden bilemiyoruz hocam, o kadar haklısınız ki. Malesef sosyal devlet olamadık hala, sağdan soldan görüdğümüz duyduğumuz kadaryla varız ancak.
Gerçekten öyle hocam. İnsan bazı şeyleri yaşamadan tam olarak anlayamıyor. Ben de çoğu zaman bunu düşünüyorum. Aslında mesele sadece benim yaşadığım zorluk değil; temel ihtiyaçların bu kadar zor ulaşılır olması insanı düşündürüyor. Yürüyebilmek için gereken bir şeyin bu kadar büyük bir yük haline gelmesi insanın içini burkuyor. Yine de umut etmeyi bırakmıyoruz. Belki bir gün gerçekten herkesin ihtiyacının kolayca karşılanabildiği bir düzen olur. Çünkü insanın en temel ihtiyacıyla mücadele etmek zorunda kalmaması gerekir.

ibrahimykr1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk defa bir yazı okurken duygulandım. Allah güç kuvvet ve sabır versin hocam. Umarım hayalleriniz ve istekleriniz yerini bulur.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. İnsan bazen içindekileri yazıya dökerken aslında sadece anlaşılmak istiyor. Bu duyguyu hissedip böyle güzel bir temennide bulunmanız gerçekten çok kıymetli. Allah hepimize sağlık, güç ve sabır versin. En büyük duam kızımla birlikte sağlıklı bir şekilde yürüyebileceğim günlerin olması. Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.