Yıllarca emek harca, çabala, sürekli bir mücadele, meğer beni ayakta tutan anlık krizler, zorlamalar sürekli bir engeller... daha 2 ay öncesine kadar şantiyede kaynak yapıyordum, akşam nasıl olacak diye düşünmüyordum işler var al eline kaynak çantasını çık 5 kata kaynak yap in başka bloğa.... para zaten ucu ucan yetiyor 55k maaşla,, sabah serviste hesap aç, akşam serviste hesap aç, hep bir koşturmaca hayatımda...

Şimdi öyle mi... pc başında bekliyorum, bom boş (ya da bana öyle geliyor) maaş arttı, fon yatırımına başladım 20 yıllık plan hazır,

Heyecan kalmadı... koşturma yok, düşünmek yok,

şunu mu yapsam acaba ... boş ver anlatacaksın da ne olacak diyorum
şu makaleyi mi yazsam acaba ... boş ver kim alacak alsa da değerini anlamayacak hem kaç kişi alacak ki, herkes toplama bilmeden çarpma öğrenmeye çalışıyor (servet katlama )

şu video senaryosunu mu yazsam... yt den beklentin yok ki, yapacağın yatırım daha fazla kazandıracak plan net, insanlara görsel şova gerek yok, geç kamera karşısına anlat anlamak isteyen izler istemeyen izlemez...

Tam bir can sıkıntısı boşlukta kalma hissi, hiç bir şey yapmadan nasıl duruyorsunuz ya...

Akşamları evde hanımla dizi izlemeye başladık 4 sezonluk dizi bitecek bu akşam... ya ben öylemiydim aç bir ekonomi programı izle, ne bileyim pramitleri kim yaptı bak araştır... bir program öğren yapay zeka gelişiyor antigravity varmış (daha dün fark ettim 2 saatte isteğim kalmadı)

N tuhaf (ula n harfinin yanına e harfini yazmaya bile üşendim bak ) bir his, hiç tatmamıştım.

Çanakkale'de sade bir hayat, hiç çalışmadan yaşamak, 10 yıl sonra marmaris antalya ikisinden birine taşınmak belki kış bölgesinden kışlık almak v.b. ya o kadar net ki gelecek olaylar artık ( planlama dahilinde 10. yıl hiç çalışmadan kalan ömre yetecek kadar para birikiyor erimeden harcıyorsun)

her şey bu kadar belirli olunca boşlukta oluyormuş insan... gerçekten öyle...

Bu kafadan istersiniz sanırım... ben de istiyordum da oturmadı daha bünyeye... bir de alışırsak artık...

Can sıkıntısından yazdım, yz ile geyik muhabbeti yapacağız neredeyse... iyi forumlar.