Merhaba hocalarım, benim biraz özel bir durumum var ve kararsızlık içinden çıkamıyorum. Bu yüzden sizlerin fikirlerini merak ediyorum.
Ben kısaca, bu ülkeye pek bağlı hissetmeyen, herhangi bir ideolojik, dini, siyasi vb görüşlere pek değer vermeyen, sade sıradan bir vatandaşım.
internetten işlerimi yürütüyorum ve iyi bir gelire sahibim, şu anda istanbulda yaşıyorum.
Lafı fazla uzatmadan şunu sormak istiyorum, neredeyse çocukluktan beri hayalim ABD'de yaşamak. Artık bunu yapabilecek durumdayım.
Ancak ailem ile kurduğum duygusal bağlar beni derinden etkiliyor. Hayatta ailemden başka kimse yok neredeyse, arkadaşım bile yok.
Bu sebeple ailemden ayrılmak, onları geride bırakıyor gibi hissetmek beni çok zorluyor.
sizce böyle bir durumda her şeyi geride bırakıp ABD'ye taşınmalı ve hayallerime doğru daha güçlü adımlar mı atmalıyım?
yoksa burada kalıp 5-10 yıl sonra daha da pişman olacağım, potansiyelimden daha uzakta bir hayatı mı seçmeliyim?
Nispeten yaşı daha büyük kişilerin tecrübelerinden, bilgi birikimlerinden faydalanmak çok isterim.