Film, dizi veya bilgisayar oyunları artık zevk vermiyor eğlenemiyor sıkılıp kapatıyorum ya da filmi sara sara izliyorum. Günün çoğunda yatıp shorts izliyorum veya yatıp uyuyorum günün geri kalanında çok uykusuz ve enerjisiz hissediyorum. Ara tatilden dolayı evdeyim, okulda olsam bile yurtta da aynı şekilde sürekli böyleyim. Bazı günler daha kötü oluyorum boş boş yatıp duvara bakıyorum hiç bir şey düşünmeden.
Dışarı arkadaşlarla çıktığımız zamanda aynı hep bomboş muhabbetler hiç bir etkinlik yok, bir şey yapmadığımız halde hepimizin kartları patlak.
Bir hevesle projeye başlıyorum ama bir kaç gün sonra tekrar kodlamak için hevesim kalmıyor sadece kısa süreli işler yapabiliyorum odaklanamıyorum, sadece iş değil aynı şekilde çalışmam gereken derslerime de odaklanamıyorum.
Kendimi nasıl toparlayabilirim, sizde durumlar nedir?