Geçtiğimiz günlerde açık kaynak hit botu yazılımı satın aldım.

Satın alırken özellikle şunları sordum.

Bot çalışıyor mu ?
Eski cookiesle çalışıyor mu ?

ikisinde de evet cevabı aldıktan sonra ödemeyi gönderdim ve dosyayı aldım.

Bablosoft konusunda da yardımcı oldu ve programı exeye döktük. İlk başta dakikada 5, 10 hit gönderiyordu fakat search consoleya yansımadı. Durumu bildirdim ve geçte olsa bir şekilde döndü. ( tabi bu sürede çok kez yazdım. Hastanedeyim vs gibi söylemlerde bulundu. Her insanın başına gelebilir tamam dedim )

Sonrasında şikayet konusu açacağımı söyleyince hocam açmayın hastanedeyim 1 gün müsade edin eğer açarsanız da ben yasal hakkımı kullanırım dedi. ( ne yasal hakkı varsa? )

Ertesi gün tekrar yazdım ve düzenlemeleri yaptığımı düşünüyorum diyerek yeni dosyayı gönderdi ve bu sefer dakikada 800, 900 hit vuruyordu. Fakat bunların hiç biri search consoleye yansımıyordu.

Durumu bildirdim tamam hocam ilgileneceğim dedi ve yine dönüş yok.

Bugün tekrar yazdım ve bana söylediği şey o kadar garip ki.
“Biz işimizi yapıyoruz ve ilgileniyoruz. Yazılımı zaten inceleyip aldınız. Bu şekilde ne istediğinizi bilmeden birşeyler isteyecekseniz lütfen şikayet konusunu açın bizde gerekeni yapalım. Hit atmıyor dediniz düzeltildi başka bir sorun diyorsunuz. Sizden ricam netleştirin bu konuyu ona göre devam edelim”

( bu arada iyileştirme felan yapılmadı hala hit yok)

Botu aldığım gün 5 şubat ve bugün 13 şubat bugün de bana şehir dışında olduğunu söylüyor.

Söylediklerimde en ufak bir farklı lanse etme yok. Zaten şikayet konusunda tüm görselleri ile bu durumu açıklayacağım.

Siz bu durumda ne düşünürdünüz, ne yapardınız ?