Arkadaşlar merhaba.
2 geceliğine otel tuttum Priştine'de.
Oda buz gibi. Klima kapalı, petek kapalı. Banyoda bir sabun bile yok.
O da SPA merkezi diye daha rahat olur diye tuttum.
Banyoda SPA küveti var dediler gittim bebek küveti var, tıkacı da yok.
Girdiğim gece bi okul grubu geldi, binayı yıktılar resmen. Kendisi de kabul ediyorlar her yeri kırdılar diye.
Böyle iş görmedim. gecelik 40 dolar verip soğuktan titreyerek uyuduk.
Bookignden 1 yıldız verince whatsapptan bana aşağıdaki mesajı yazdı adam.
Siz ne dersiniz?
"Yazdığınız yorumun çok olumsuz olduğunu gördüm. Ben otelin sahibiyim, resepsiyonda konuştuğunuz kişiyim.
İlk gün size okul grubundan dolayı biraz gürültü olacağını söylemiştim. Siz gülümseyerek bunun sorun olmadığını söylediniz. Onları durdurmanın bizim elimizde olmadığını da özellikle belirtmiştim. Odalarda bazı eşyaları kırdılar ve ciddi hasar verdiler. Öğretmenleriyle ilgilendik ve verilen zararları ödemeleri için kendilerine ceza uygulandı. Ancak gürültüyü tamamen engelleyemedik.
Sizi rahatsız ettiğini anlıyorum, fakat bu bizim kontrolümüzde değildi.
Boru olan odayı değiştirmeniz için gerçekten yardımcı olmaya çalıştım, ancak boş oda kalmamıştı. Size çözüm bulmaya çalışacağımı söyledim, %100 kesin olacağını söylemedim. Belki burada bir yanlış anlaşılma oldu.
Diğer konu: sabun odada duvara monte haldedir, 3’ü 1 arada (eller, yüz ve saç için).
Klima konusuna gelince, o gün otel merkezi ısıtma sistemiyle ısınıyordu. Aynı anda hem klima hem merkezi ısıtma çalışırsa devlet tarafından izin verilmeyen bir elektrik yükü oluşuyor. Bu yüzden tüm klima kumandalarını toplamak zorunda kaldık.
Yorumunuz bizim için çok değerli. İsterseniz bir gecelik ücretinizi iade edebiliriz. Ancak sizden ricam, mümkünse o yorumu kaldırmanızdır."