Herkesi memnun edemezsin, kaldı ki burası paylaşım forumu zaten öyle düşünmene gerek yok hocam bence 🤗
Hocam fazla ince düşünmene gerek yok ya burası paylaşım platformu her konu herkesin ilgisini çekecek diye birşey yok keyfinize bakın.
5 ayda 611 konu emek kokuyor
Sen 28 saat sonra geri gelirsin yine. Bir kerede buna benzer bir konun vardi yada birinin konusuna yazmistin. Tatile cikiyorum diye. 28 saat sonra geri gelip mesaj yazmistin..
salla gitsin, herkesi memnun etmekte zorunda da değilsin edemezsin de zaten kendi kafana göre takıl

(3 gün sanalq)
Ben içimden geçirmiştim fakat birileri ifade etmiş sanırım. Hocam kızın evine giden de sen değil miydin? İki hafta önce de buna benzer bir konu açmıştın diye hatırlıyorum.
Benim fikrim: forumda bir şeyler paylaşmak hoş bir şey fakat akışta sürekli aynı kişilerin konusunu görmek benim de pek hoşuma gitmiyor.
Burası bir forum sitesi. Kurallara uyduğumuz ölçüde; düzeni bozacak, karmaşa çıkaracak veya spam konular açmadığımız sürece her türlü konuyu açmakta özgürüz arkadaşlar.
Takma kafana takip ediyorum seni
Kusura bakılacak bir şey yok hocam siz öyle düşünmeyin.
Diğer konularından haberim yok ama bu konun saçma olmuş. Kim ne yazarsa yazsın kurallara uyduğun sürece ne olabilir ? Rahatsız olan engellesin.
Senin konular en azından etkileşime dayalı bir şeyler; boş boş konu açanlar daha çok var takma kafana aç
İbrahim seni seviyoruz
Hocam 5 ayda 575 konu nedir R10 influencer'ı olmuşsunuz

Ben yeni görüyorum konunuzu
@SEOKOZ; 'u banlayalım o zaman
Bende boş konu açıyorum bazen alındım herkezden özür dilerim
Koptum gülmekten yarıldım ALLAH ta sizi güldürsün hocam cansınız 😆😅😂🤣
5 ayda 611 konu yerine teknik makale yazsaydın şimdi farklı konumdaydın
Hepinize teşekkür ederim ama ne yazık ki dediğiniz gibi olmuyor.
Bir konu açınca gelen saçma sapan sinir bozucu ve gereksiz mesajlar yüzünden açıkçası soğmaya başladım.
Ondan dolayı daha az konu açmaya ve yorum yapmaya özen göstereceğim.
Tekrardan teşekkürler.