Em1rhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kontratınız dolmadı, şuan iptal ederseniz mevcut faturanızın bilmem kaç mislini ödemek zorundasınız vb gibi söylemlerde bulundular. 2 aylık faturam + hat kapatma ücreti toplam 11 bin civarı bir şey ödedim sağolsunlar. Hiç sorgulamadım, çünkü bunu daha öncede yapmıştırlar.
Artık btk yok ülkede zaten btk onlardan yana ben yerinizde olsam tüketici hakem heyeti + sikayet var yazardım, insanlar görsün bilsin diye. Ben görsün insanlar diye konular ve şikayet açtım.

Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer operatörlerde çok farklı değil ama bu firma çok ayrı bi seviye, adamlar resmen uzmanlaşmış arge yapıyorlar müşteriyi nasıl yolarız diye, felaket birşeyler.
Tüm firmalar da sorun var doğru fakat hocam şöyle yaparsın anlaşırsın faturalıdan kaçıp tekrar diğer operatöre gider diye 3 6 ay gibi Vodafone gibi taahhüt yaparsın, Geçmezsen ödemezsin 6 ay içinde geçersen 170 tl ödersin, Ama insanlara paket satmak için almaya zorlamak birde gönderdiğin hat bozuk şikayetler dolu bozuk gönderdiğin hatta telefonda ücretsiz verilsin diyorsun bayiye gidiyorsun yanımda çalışan var bayiden diyorum şimdi bana söylediğini çalışana söylesin diye ozaman da hattı satın alın siz ee sonra talep açalım ee ücreti ibana yatırılır diyor. Yani sen telefon alıyorsun dışında kutunun jelatini sokulmuş, satıcıya söylüyorsun satıcı sana yeni telefon göndercez fakat sen 1 telefon parası gönder eğer tarafınızca sorun yoksa bi zaman paranızı iade ederiz der gibi. İnsanları vatandaşları artık küçümsüyorlar