Hat taşımaya ücret çıkarmışsınız diyorum hayır diyorlar ücretsiz hat taşıma diyorlar ee taşıyın o zaman diyorum bayiye paket satın alman gerekiyor diyorlar 3 ayrı bayiside bunu dedi, Vodafone de de var aynı dediler, Gittim oraya sordum hayır ücret almıyoruz 6 ay kalması gerekiyor abone taşındığında dediler kalmazsa 6 ay tahahut vermesi gerekiyor o zaman ücret çıkıyor 180 tl dediler. Ama Türkcell e sorsan Vodafone de para alıyor hemde 400 500 tl alıyor diyorlar taşımaya. Turkcell tamamen bozmuş işi. Vodafoneye online başvurcam yarın çözülmezse. Tamamen insanları yoruyorlar, eğer yedek hat değilde kullandığım hat olsaydı 1 hat olsaydı o 180 tl yi seve seve verecektim bi de parayı almaya uğraşacaktım. Ben uğraşırdım ama benim gibi düşünün uğeaşmayıp, para verip geçen olsa almaz dı da 180 tl bişey değil deyip kazanılan paraya bak bu yolu da buldu adamlar.
Neden talep ettiler sebeb ne o miktar için
Kontratınız dolmadı, şuan iptal ederseniz mevcut faturanızın bilmem kaç mislini ödemek zorundasınız vb gibi söylemlerde bulundular. 2 aylık faturam + hat kapatma ücreti toplam 11 bin civarı bir şey ödedim sağolsunlar. Hiç sorgulamadım, çünkü bunu daha öncede yapmıştırlar.