İletilen sql dosyaları boş
Kullanıcılar müşteriler hepsi çöp
Diğer türlü ayrı ayrı MySQL dosyaları da boş birleştirmesi için her db için 1500₺ ödeme yaptım sizin bana iade ettiğinizi kaö katı toplam 5 sql Dosyası toplam 7500₺ dekont iletmemi ister misiniz içeriğini içinde ne Verileri var ne başka birşey beni mağdur etmek gibi bir lüksümüz söz konusu değil sizde devam etse hosting sorun yaşatmak gibi bir durum söz konusu olmayacaktı hiç kimse sql veya sitesi bozuk bir sistemi konul etmez hiç bir müşteri buna göz yummaz
ayrıca aldığım dosya uzantıları direk olarak verilerin yedeği tam anlamı ile çekilmiş olmasını göstermiyor görsellerde de görüldüğü üzre
benim bildiğimyedekleme uzantisi içerisinde o da görselde farklı bir veritaban yedeği dosyası sql.gz olarak tarig saaat her bilgi içerein bir yedekleme dosyasıdır bana iletilen baştan aşağıhiç üşenilmeyen bir yedek iletimidir.
bu şekilde veri yedeği kabul edecek müşteri vaarsa çıksın desin ben kabul ederim diye sabahtan beri uğraşıyorum şimdi 0 dan yapmak zorunda kalıcam iade edince herşey bitiyor mu 1700₺ iade ama binlerce lira zarar mantıklı mı hak mı