Bel fıtığı + kuyruk sokumunda iltihaplanma var dedi. Kuyruk sokumunda ki iltihaplanma dolayısıyla ameliyat önermiyorum senin ameliyatın riskli dedi.

Ben zaten iğneden korkan insanım ameliyatı duyunca Elim ayağım titredi 😅

Ama benimki günlük hayatı etkileyen cinstendi.

Sabah yüzümu yıkamak için lavaboya eğildiğimde kitlenip kalıyordum. Sanki ayaklarım yok oluyordu dogrulamiyordum. Ellerimle lavabodan tutarak duruyordum.

Sol topuguma vuruyordu hiçbir fiziki problemim yokken istemsiz topalliyordum bu şekilde olduğunda.

Egilemiyordum, kalkamiyorum, kosamiyordum, hatta nefes alırken bile kuyruk sokumum batıyordu.

Ameliyat dediği için doktor olayını kafamdan komple sildim.

Kendi kendime vicudumu dinledim. Ne zaman duruyor ne zaman azıyor.ne tetikliyor ne sakinleştiriyor. Denedim yanıldım denedim yanıldım denedim yanıldım.

Ama buldum. Ben galip geldim.😂

- Ağır kaldırmayı hayatından çıkar. 1kg bile dahil.
- Ayakların kesinlikle ama kesinlikle her ne sebeple olursa olsun usumeyecek. Gerekirse günlük saç kurutma makinesiyle 1 saat isitilacak.
- Ense kökün asla usumeyecek. Gerekirse günlük havlu konulacak yada saç kurutma makinesi orta ayarda oraya vuracak şekilde 10 dakika gözler kapalı dinlenilecek.
- Uzun süre eğilip çömelip iş yapılmayacak.
- Haftada en az 1 kez normal banyo yaptığın sudan çok daha sıcak suyla banyo yapılacak ve bu normal banyo surenden daha uzun olacak. 10 - 15 dakikalık duştan bahsetmiyorum.
- Allah'ta nasip edecek sende 1 ay dışını sikacaksin.

1 ay sonra usutmemek ve yukarıdaki diğer kurallara uymak kaydıyla saç kurutma makinesini hayatından cikarabilirsin. Normal banyo stabiline donebilirsin.

Diğer kurallar sabit

Allah yardımcın olsun. Çok kötü bir ağrı.