Selamlar;
2025 mayıs-haziran gibi robot süpürge almıştım. Evdeki koltuklar,yataklar vs... ayakları kısa geldiği için robot rahat girsin diye en az 30-35 ayak değiştirdim. Koltukları , yatakları kaldırıp indirdik derken bir kaç gün sonra kuyruk sokumumda ağrı başladı. Genel hayatıma çok etkili olmuyordu ama bildiğiniz eğilemiyordum. Eğilirken bile sağ ayağıma doğru çöküp eğiliyordum. Yaklaşık 1 ay kadar sonra tatile gittim ve sanırım sıcak havanın , denizin ve masaj yaptırmamın (genel 1 saatlik klasik masaj) etkisiyle sanırım ağrı gitti. Yaklaşık 2-3 ay daha rahattım ama kasım ayı gibi bir kutu kaldırdım ve 2 gün sonra aynı ağrı tekrar başladı. Kuyruk sokumumun sol kısmında ağrı mevcut. Açıkcası geçer diye çok umursamadım ama hala geçmeyince geçen hafta fizyoterapiste gittim. (Sol tarafta ağrı olduğunu kendisi tespit etti yaptığı testlerde) ortalama 4 seans manuel terapiyle sorunun çözülebileceğini söyledi. MR görüntüleme var mı dedi ama gitmediğim için doktora yok dedim. Şimdi perşembe gününe ortopediye randevu aldım. Muhtemelen doktor mr isteyecek o da ne kadar sürede tarih gelir bilmiyorum. Bugünde mesela küçük bir şey kaldırdım ve ağrı başladı. Genel yürümemde veya uzanmamda çok ciddi sorun olmuyor ama hafif sızladığını ve eğilirken ağrıdığını hissediyorum. Açıkcası her ne kadar hayatımı çok etkilemiyor bazı anlarda desem de doğru düzgün bir şey kaldıramıyorum sözün özü bu.
Daha öncesinde benzer bir durum yaşayan oldu mu? Ne gibi teşhisler çıktı sizde? Perşembe zaten doktora gideceğim ama benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini , önerilerini paylaşırsa çok sevinirim.