Yaklaşık 10 sene kadar önce kendi sektörümde çeşitli departmanlara personel alımı yapıyordum. Şu anda TR'nin büyük sitelerin birinde de üyeliğim vardı. Gerek TR gerek yurtdışından(donanımlı) cv'lere bir kaç hafta içinde sahip olmuştum.

Zannımca bir çeşit algoritma ile cv içeriği ve ilgili sektör bağlantısı otomatik işci & işveren otomasyonu sağlanıyor.

Günümüzde (bütçeye göre) Kalifiye personel ve personel için de güvenilir, personelin kendine ve kariyerine +değer katacak tesisleri bulması oldukça zor.

Bu bağlamda işletmelerin her zaman en alt kademeden personel alımı yapıp zaman &süreç içerisinde içeriden title vererek kadrolaşmaya gitmesi hem personel, hem tesis açısından daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Not: Kritik noktalarda personel transferi yaparak da güncel kalmaları ve/veya gelişimleri için de önemlidir.
Profesyonel yazılım şirketi veya kümes hayvancılığı yapan küçük işletme farketmeksizin bu dengeyi sağladığı sürece gelişim ve büyüme olur. Aksi taktirde, daralma ve iflas kaçınılmazdır.