destek ekibi bana smtp portlarına artık limitleme uygulanmamaktadır şeklinde dönüş yapmış. Önceki sorunlardan ötürü artık limitleme uygulanmaktadır şeklinde okudum. Ve güzel bir dil ile şunu yazdım
"""
Merhaba,
Şu an için bunu çözmemiz gerekiyor şu an limitleri kaldırır mısınız? Sabah IT ekibimiz sizinle iletişime geçip kalıcı bir çözüm üretsin
"""
limit olduğunu sanıp geçici olarak limiti kaldırmalarını istedim çözüm yoluna gidelim istedim fakat gelen tepki direkt olarak bu.
"""
Merhaba,
TARAFIMIZDA SMTP PORTLARINA UYGULANAN BİR LİMİT BULUNMAMAKTADIR.
"""
https://prnt.sc/w6kcCM9zL1Vp
İnsanlık hali yanlış okumuş olabilirim çünkü 2 kez daha aynı sorunu yaşadık öte yandan ben sunucunun curl isteklerine vs kapandığını kendi başıma öğrenmezsem bunu öğrenemeyecekler mi ? bilgilendirmeyi benim mi sağlamam gerekiyor. Bizlerde sektörümüz gereği günde defalarca hiçbir fikri olmayan kullanıcıların ticketlarını yanıtlıyoruz ama bu yanıtlar aşağılayıcı ve çözümcül değil ben sorunun bir daha yaşanmaması konusunda çözüm yolu isterken sadece merhabalar, açıldı gibi kısa cevaplar geliyor şu şekilde ticket açarsam banlanırım ama "SUNUCU BOZUK AÇIN"
destek sisteminden banlı gözüküyorum şuan en kısa sürede sunucumu taşayacağım kendileriyle bağım kalmayacak içerde var olan bakiyem ile bu soğukta sokakta kalan konuşamadıkları için derdini anlatamayan melek köpeklere bağış yapabilirler.