MariaDB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, ödeme sağlayıcıların günümüzde artık normalleşen rakamları risk altında aylarca bloke etmesi vs cidden kabul edilebilir değil.
Teşekkürler, aynı fikirdeyim tüm planlamalarımızı ona göre yapıyor sonrasında oturup kalıyoruz olduğumuz yerde maalesef. Yılbaşı hediyesi olarak çok güzel hediye verdiler sağolsunlar.
Sirkaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yüksek hacimli e ticaret sitemi iyzico alt yapısına taşımayı düşünüyordum konunuzla birlikte kendilerine mail ile işlemden vazgeçtiğimi yazdım profesyonel olmayan mantıksız isteklerde bulunan firmalarla işimiz yok.
İşini layıkıyla yapan, gelen taleplere göre haraket eden bir firma bulabilirsem şayet sizinlede paylaşacağım mutlaka
aofkampus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu aracılar çok sıkıntılı kesinlikle banka ile çalışın. Sizin durumda aslında zor birşey değil müşterimize iletin bilgiyi halletsin bir kâse imza yeterli sanırım. Ama genel manada bu aracılar ile çalışmak mantıklı değil.
Gerçekçi düşünürsek şayet ilk 3 ödemede bunu istediler madem faturayı - müşteri görüşmelerini kabul etmiyorsunuz bizde müşterinin iadesini sağlayalım dedik sağladık.
Hemen akabinde kalan 97 bin hakedişimiz içinde aynı belgeyi istediler (3 gün sonra dönüş yaptılar) tek amaçları içeride parayı tutup faizinden kar sağlamak. Müşterinin iadesini sağlayalı 3 gün oldu ancak hala müşteriye geçen bir iade yok maaalesef,
ne yazık ki sadece maddi mağduriyet değil aynı zamanda müşterimin tekrar peşinde koşup ödemeyi almak için uğraşmam gerekecek.
Müşteriye 2 ayrı websitesi (özel yazılım ikiside ayrı ayrı 30 günlük süreçte geliştirdim) + 110 bine yakın makale (forumdan temin ederek aldım) = elimde kocaman bir sıfır var. hatta sıfırla kalmak değil kocaman bir eksi var cebimden çıkan nakit bir akışı var ve bu ay gelecek ciddi bir KDV + gelir vergisi var. İşte tam olarak bu yüzden tekrar asla tercih etmeyeceğim firmalar arasında yer alıyor paynet ve iyzico firması.