Merhaba yakın zamanda şehir değiştirdim ve 0 TOKİ dairesi kiraladım. Eve gelmeden önce bir odanın peteği yanmıyordu ısrarla sordum havası alınmamıştır vs diyip geçiştirdiler. 5 aylık çocuğum var sorun çıkmasın dedim çıkmaz dediler. Eve taşındım 2 hafta oldu balkon kapısının altından ve kenarlarımdan petek yanmayan odadan gece pencereyi uçuracak kadar rüzgar geliyor aynı odadaki penceremin lastik aralarından soğuk geliyor. Üstüne petek TOKİ mütahhattleri ne kadar uğraşsa da düzelmedi peteği dahi değiştirdiler tesisatta sorun olabilir. Wc su akıtıyor gibi sorunlar var. Ev sahibi yaşlı birisi sürekli mütahite söyle yaparlar diyor ama 6 kere gittim zorla petek için oda çocuk var diye geldiler. Ben bu sorunlarla uğraşmak zorundamıyım? Şu durumda ne yapabilirim? Şehir değiştirdim ne den baksanız 200k masraf yaptım. Saydıklarımın dışında sorun etmediğim şeylerde çıktı kendim hallettim. Usta çağırmaya durumu olmadığı için para vermek istemediği için çağırmıyor TOKİ mütahiti ücretsiz yapıyor ama ne zaman kafaları eserse yapıyorlar. Kötü niyetli yaklaşmıyor ama durumlar canımı sıkmaya başladı haklarım neler? Ne yapabilirim? Ev sahibi evden uzakta oturuyor onunla buralarda tanıdığı yok.