Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Fiyat aşırı düşük geldi,en azından ankarada ben o fiyatlara iyi bir yerde denk gelmedim...
20K kira ile amortisman süresi güzel gözüküyor,kiracının önceki ödediği kiraların dekontunu görmek isterseniz kira ödeme alışkanlığını anlamanız kolay olacaktır.
Eski sözleşmenin fes olduğunu,dönem bitimi yeni sözleşmeye geçileceğini noter yolu ile bildirirseniz herhangi bir sorun yaşamayacaksınızdır...
Fiyat - Amortisman Dengesi iyi,ancak binanın durumu ve olası bir kentsel dönüşüm durumunda avantajlı mı külfet mi olacaktır ona bakmak lazım. Ayrıca çok sık denk geliyoruz lütfen arsa payınızı kontrol edin, belediyeye sorun ilerde herhangi bir sorun yaşamayın. Arsa payı düşük olduğu için kentsel dönüşüm durumunda 2+1 veya 3+1 dairesi 1+1'e dönen çok kişiyle karşılaştım ne yazık ki sektörde...
Dipnot: Kenarda dursun diyerek alınacak bir yatırımı düzgün bir müteahhitten 0 projeden daire almanızı tavsiye ederim.
Proje bitiminde alacağı değer ve kira getirisi ile 10 senede amorti olacak yatırımınız 5 Senede amorti olmuş olacaktır...