xtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

@DataHost; kullanıcınızın bağlantı problemi yaşadığını kabul etmişsiniz, uptime garantiniz konusunda ise %99 uptime garantisi veriyorsanız, bunu farklı durumlara indirgemek pek mantıklı olmaz. Bir yer sağlama hizmetinden kullanıcı tarafından beklenen şey tüm internete erişebiliyor olmaktır. Evet bu sıralar çok fazla ddos geliyor firmalara ve hizmetlerde kesinti yaşanıyor hatta global çaptada bu geçerli, fakat ortada bir müşteri memnuniyetsizliği olduğu ve hizmeti kullanamadığı icin bu durumda bir aksiyon almalısınız.

Bakiye iadesi konusunda da müşteriye kolaylık sağlayabileceğiniz bir yol bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Yanıtınızı bekliyoruz.

DDos yediği için kendi sitelerine de girilmiyor sadece bana dün yine ticketa yönlendirdi artık çözüm bulamadığı için herşeyi engellediği için artık kendisinden çözüm aramayı bırakıp iade mi bekliyorum

Tekrar soruyorum ister bakiye olarak alayım istersen nakit olarak alayım bu iş bir ticarettir.Burda ticaretin iadesi yapılması gerekmektedir. O zaman sunucumu geri versin iade edilebilecekse zaten hizmet alamıyorum içerde ki bakiyeyi ne yapabilirim

Sözleşme sözleşme diye bahsediliyorsa %99 uptime garantisi ne ye dayanıyor