ikili konuşmaya girmeyeceğim son mesajımdır. 49 bin kişiye hizmet verdiğimiz sosyal medya platformu olduğumuzdan dolayı tüm uptime checkerlarımız açıktır.Bu bugünün konusu değil herkes neyin ne olduğunu biliyor zaten ilgili konuya bakarsanız herkes erişiminin kesildiğini görebilirsiniz
Eğer oraya %99.99 uptime garantisi yazıyorsa 52 dk 1.saniye geçerken o garanti bozulmuş ve iade yapılması gerekmektedir.Altyapı ve ağ hizmeti falan bunlara girmeye gerek yok ben up değilim ki devamlı ddos yeniliyorsa bu benim suçum değil parasını verdiğim hizmetin karşılığıdır.

Ödeme konusunda gelecek olursa burda sanki bana bağış yapmış gibi anlatıyor evet ama 30 bine aldığım 6 ay önceki sunucu bozuldu (garantisi 6 aydı zaten sorun değil ).Para iadesi alamayacağımı bildiğimden dolayı kredi tanımlayalım ( 12.500 TL toplamında ) ne yani bu para değil mi havadan mı geldi bana

özet olarak moderatör söz vermedikçe cevap yazmayacağım ama konu açıktır ki ben bir karpuz aldım ve karpuz bozuk çıktı ve hizmetimi alamadım bunun da gereği iade yapılmasıdır. eğer siteye %99.99 uptime "GARANTİSİ" yazılıyorsa ve ben yılda 52 dkdan fazla kapalı kaldıysam benim tarafımda konu kapanmıştır.

ayrıca moderatöre de bir sözüm var ; hadi diyelim yazılım bağlantı hatası diyor ya githuba bağlanmaya sunucu mu olur allah aşkına

evet konuşmalardan ip sorunlarını kendi de kabul ediyor burda 5 10 bin tl için gereksiz iftiralar ve suçlamalara gerek yok