* Şikayetçi olduğum üye: @alissayar07;
* Şikayetçi olma nedenim: Asilhost Hizmet Kusuru ve İade Reddi - asilhost.com
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...-3-000-tl.html * Açıklama ve kanıtlarım: Asilhost Hizmet Kusuru ve İade Reddi
Olayın Özeti: Asilhost firmasından aldığım hizmetlerde yaşadığım güvenlik zafiyetleri, müşteri karışıklığı ve kullanmadığım hizmetin iadesinin yapılmaması konusundaki mağduriyetimdir.
Yaşanan Süreç:- Hizmet Karışıklığı ve Güvenlik Açığı: Satın aldığım YaTQA sunucumun süresi ayın 17'sinde dolacakken, ayın 14'ünde başka bir kullanıcı sunucuma erişip kendi düzenini kurmuştur. Firma bunu "hacklenmişsiniz, yetki vermişsiniz" diyerek geçiştirmiş, logları sunamamış ve bariz bir müşteri/hizmet çakışması yaşanmıştır.
- Haksız Tahsilat ve İade Reddi: Bu güvenlik ihlalini fark etmeden önce (iyi niyetle) 1000 TL civarında 3 aylık yenileme ödemesi yaptım. Olayın iç yüzünü anlayıp hizmeti hiç kullanmadan (1 saat bile geçmeden) iade talep ettiğimde ise "İade olmaz" denilerek reddedildim.
- Tutarsız Fiyat Politikası ve Manipülasyon: İade talebim sırasında beni ikna etmek için "Size özel 2000 TL" diyerek panel satmaya çalıştılar. Ancak bu fiyatın zaten R10 üzerindeki genel kampanya fiyatı olduğunu gördüm. Daha önce 3000 TL'ye aldığım hizmeti de şu an 2000 TL'ye düşürmüş durumdalar.
Talep: Hiç kullanmadığım, güven vermeyen ve müşteri mağduriyeti yaratan bu firmanın, son yaptığım
3 aylık yenileme ücreti olan 1000 TL'yi iade etmesini talep ediyorum.
Kanıtlar: WhatsApp konuşma kayıtları ve ödeme dekontları ektedir.