mrb birkaç farklı şekilde çalışan çekici var piyasada şöyle,
ihalelere girip kurumlara & sigorta şirketlerine anlaşmalı yol yardım hizmeti verenler - çok düşük fiyatlar verip ödemeyi sonra alıyorlar hali ile avantajı kurumsal müşteri ve hiç boş kalmaz, 3-4 saat sonrasına randevu verenler var büyük şehirde
trafik kazalarını takip edip veya çok düşük fiyatlara reklam vererek arızalı & hasarlı araçları kendi anlaştıkları servise çok cüzi veya ücretsiz olarak götürüp servisten komisyon alanlar var, inat ediyor kendi servisine gitmek için bizzat yaşadım, ilk geldi 250 tl demişti benim istediğim daha yakın servise inatlaştı 500 olur o zaman dedi örnek.
yine ilan & reklam ile müşteri toplayıp trafiğe çıkması yasak olan araç nakli yapan çekiciler de var, özellikle motosikletlerde buna talep çok yine sanayide ve trafik civarında tanıtım ve tanıdık şart,

Aracına yatırım yapıp şehirler arası uygun fiyata taşıma yapanlar; 2 veya 3 araç taşıyabilecek çekiciler normal çekicinin 1.5 katına varan fiyatla araç başı daha düşük fiyatlara şehirler arası yeni&eski araç taşımacılığı yapıyorlar ama buna uygun araç ve üst yapı biraz daha pahalı.

zorluğu zorlu hava koşullarında dış ortamda çalışıyorsun biraz el yeteneği ve soförlük gerekiyor, biraz sermaye yatırırım dersen 2-3 araç aynı anda alanlar iyi karla çalışır.