Tekrar ilkokul seviyesinde anlatalım;
marka koruma sistemi suistimal sebebiyle 3 ay kadar önce kaldırıldı tüm konular şikayetim var kategorisinde açılıyor.
Konu yanlış kategoride açılmış!
Yanlış kategoride açıldığı için silinmiş.
ŞİKAYETİM VAR kategorisinde konu açılırsa silinmez.
Fakat PayTR, Turkcell, Ticimax, İKAS vb. gibi bilinen kabul görmüş büyük şirketleri banlamıyoruz biz sadece dol4ndırıcı olan kişileri ve insanların parasını alıp hizmetini vermeyen firmaları/kişileri uzaklaştırıyoruz. Bu sebeple şikayet konusu kilitlenir. Her şikayette büyük firmalar banlanmaz banlanacak olsa şikayetvar sitesindeki duruma göre ülkede açık firma kalmaz.
Merhaba,
Son dönemde PayTR konuları aldı başına gidiyor ve gözlemlediğim kadarı ile, forumdaki legal sektörlerde uzun yıllardır yer alan siteler de bu durumdan müzdaripmiş.
https://www.r10.net/sorum-var/462993...an-var-mi.html bağlantılı bir konuda da farklı bir yorum görmüştüm.
Doğal olarak konu hakkında merakım oluştu.
R10.net de PayTR kullanıyor, acaba PayTR bir anda bu platformun da sözleşmesini fesh etmeye kalksa ne gibi bir tepki verirdiniz?
Bunca üyenin karşısında muhatap bulamaması ve şirketin bu konudaki ısrarı yönünde öncü olmanız gerekmez midir acaba?
Saygılarımla.