Selamlar 2018 - 2019 yıllarında (ben askerde iken) üzerime turkcell hat açılmış benim de haberim yok turkcell ile hiç işim olmadı bugüne kadar bu sebeple de pek bilgim yoktu geçen sene bu zamanlar superonline bağlattım 1gbps desteklediği için alt yapı 2 hafta önce sözleşmem bitti sözleşmemi yenileyemiyorum çünkü karalistedeyim

arıyorum neden karalistedeyim diye hat çok eski olduğundan açılıp kapatıldığından geçmiş durumu hakkında bilgileri dahi yok ödenmemiş borç var diyorlar ne borcu diyorum cevap yok neyse e devletten sorunu anladık ki 2018 - 2019 yıllarında adıma açılmış hattın 22 küsür TL borcu varmış ödenmediği için beni karalisteye almışlar neyse ödemesini sağladım ancak karalisteden çıkamıyorum çünkü saçmalık burada başlıyor müşteri hizmetleri arıyorum karalisteden çıkma talebinde bulunacağım bana sorduğu sorular tc son 2 hane - son ödediğiniz fatura (13 TL - 7 TL - 2 TL) en son hesap hareketlerine göre de 13 TL ödememişim ve numara alırken verdiğiniz adres teyiti istiyorlar adresi bilmiyorum çünkü hattı ben açtırmadım diyorum fatura içinde ödediğim tutar bu yani başkası yok bilgiler hatalı diye işlem yapmıyorlar

edeveltten borcu yoktur yazısı alıp belgeli bilmem ne itirazı formu doldurdum 98 saat içerisinde iletişime geçeceğiz dediler 1 hafta oldu hala cevap yok
turkcell de çalışan biri varsa fikir versin ne yapalım
https://www.turkcell.com.tr/trc/tuke...lebi-olusturma
Buradan şikayet talebi oluşturup buraya yazdıklarınızı ve faturanızı ödedğinize daire belgeleri de ekleyin hocam. Yaşadığınız problem ender rastlanıldığı için muhtemelen süreç uzuyordur.