UzmanTarih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar çok ertelersen emin ol o kadar zor olacak. Bir an önce bedelli yap gel. Önünde askerlik varken evlenmek de ayrı bir cesaret mi desem bilemedim. Bedellide taksit felan yok kredi çekip peşin ödeyebilirsin paran yoksa.
3 Yıl ertelemek benim için iyi olur çünkü diğer yaşıtlarıma göre vücut kitlem biraz daha zayıf ama hesapladım bu şartlarda askere alıyorlarmış.

cReens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayın 30 una kadar herhangibir üniversiteye yerleşip ordan tecil yaptırmanız gerekli aksi taktirde erteleyemezsiniz bizzat kendim uğraştım 7 gün arayla yoklamaya düştükten sonra kazandım üniversiteyi yapmadılar tecil hala gitmedim çevirmelerde sadece bir kağıt imzalıyorsunuz şubeye gideceğim diye o kadar başka bişey yok birde yıllık ceza gelir vergi cezası olarak 2024 yılından gelen bana ceza 22 bin TL di 1 yıllık gitmediğim için şuan 8.senemdeyim hala gitmedim
Erteleme işlemleri için üniverste sınavına girmem gerekiyor du demi herangi bir sınava girmedim. Ayın 30 una kadar askerlik yerinde işlem yapmazsam 1 Ocak'ta asker kaçağı görünürsem. Cezayı ödemeye okeyim ama zorla götürme hakları varmı