EpikSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım herşey dilediğiniz gibi olur hocam darısı başıma

Bu arada umarım kızınız sağlıkla gelir
Teşekkür ederim hocam İnşallah her defasında yine denemek lazım

tabela26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürecin takibindeyim hocam. Rabbim yardımcın olsun.
Teşekkür ederim hocam

ChatMynetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sigarayı 5. gün bırakmam gerekiyor diye kendini şartlandırırsan senin için kolay değil daha zor bir süreç olur. Sigarayı bıraktım dediğin anı sigarayı bıraktığın gün olarak kabul etmelisin. Ben bu şekilde kurtuldum. Yaklaşık 30 yıl sigara içmiş bir tiryaki olarak bu yıl Mart ayında sigarayı bıraktım ve artık aklıma bile gelmiyor. Ben şu video ile bırakmaya karar verdim ve video izledikten sonra bir daha asla sigara içmedim. Videoyu izlerken samimi olarak söylüyorum 3 tane sigara içmiştim. Video bitti ve sigara hayatımdan çıktı. Meşhur bir videodur ve izlemediysen muhakkak zaman ayırıp izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Umarım ikinci evladını da sağlıkla kucağına alırsın dostum.
Çok teşekkür derim hocam Videoyu önceden izlemiştim aslında etkili bir video ama iradem izlediğim dönem o kadar kuvvetli değildi. 5. gün aslında benim seçtiğim bir gün değil. Sağlık bakanlığının vermiş olduğu ilaçta sigarayla birlikte kullanılması durumunda 5. günden itibaren nikotin zehirlenmesi riski olduğu için belirlenmiş bir gün.

tuhaxotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende dün itibariyle azatlmaya başladım. Bu gönderi vesilesi ile bırakacağım bende inşallah. Sizlere de başarılar hocam. Rabbim yardımcınız olsun. Halledeceğiz
Çok teşekkür ederim hocam İnşallah hep birlikte bırakmak mümkün olur. Sizden de güncelleme bekliyorum birbirimize destek olması açısından