Merhaba arkadaşlar 15 yaşından beri yaklaşık 19 yıldır sigara içiyorum. Arada 3 yıl bıraktım yıllar önce ondan sonra bırakma deneyimlerim tam istememem ve yaşam koşullarının değişmesinden dolayı başarısız oldu. Artık iki haftaya kadar ikinci kızım doğacak ondan dolayı sigara bırakmak için hastaneye gittim. Doktorun yönlendirmesiyle ilaç tedavisine başladım. Bugün 2. gün. 5. günde sigarayı bırakmam gerekiyor ilaç talimatına göre. Bu yolda deneyimlerimi belirli bir güne kadar ara ara güncelleyeceğim. Konuyu neden açtığım konusuna gelecek olursam hem kendime destek olması hem de diğer bırakacak kişilere nasip olurda bırakabilirsem bir rehber olması. Şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim.

Güncelleme: Merhabalar güncelleme yapmak için yazıyorum. Cuma akşam 8'de bıraktım. İçmiyorum. Hem ilaca devam ediyorum hem de bırakacağım gün Allen Car'ı tekrar izledim. Şu anlık her şey iyi gidiyor.
Güncelleme: Bugün 18. gün sigara içmiyorum halen ve artık sigarayı bıraktım demeye yaklaştığımı hissediyorum.