obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
emin ol öyle bir bağlılık yok istesem hiç açmam konularını ama konumuz o değil burada birşey yapmış onu paylaşmış Galatasary özel olsun diye herşeyi saçma yerlere bağlamayın bence kendizi sorgulayın galatasaray diyince bir haller oluyor size anlam veremediğim bir şekilde
Kardeşim bana bişi olmuyor senin bu durumun geçen rize spordu sanırım vurduu gol olsun inşAllah gibilerinden açtığın konu ile dikktimi çekti. hatta o konundan sonra sanada yazmıştım başka bir maç için vurduğu gol olsun diye ki nitekim galatasaray o maçıda kaybetmişti. sadece tepkini merak ettiğim için yazdım zira rakip olarak gördüğün takım yenilsin diye bu konuyu açtığını farkettim. şahsen ben bir fenerli olarak galatasaryın kötü olmasını istemezdim aksine iyi olacak ki zevki çıksın. neyse dostum sen beni anlayacak kafada değilsin şu anda. kırdıysam kusura bakma dediğim gibi niyetim seni örselemek, ötekileştirmek vs değil. bilmiyorum belki başkalarıda söylüyordur normal hayatında sana bunu diye burada da senin için bir farkındalık uyandırmak istedim okadar. iyi forumlar arkadaşım.