Bakır altyapı kullanıyorsunuz. Bakır altyapıda saha dolabından kutuya kadar lokaller sağlama alınır yani senin binandaki telekomun kutusuna kadar sinyal sorunsuz bir şekilde geliyor . Sorun aşşağıdaki boncukda değil. Kutudan sonrası senin iç tesisat kablonda veya modemde kalır . Türk telekom aşşağıdaki kutuya kadar sağlama alır sinyali bırakır gerisine karışmaz iç tesisat verme sorumlulukları yok . Hocam tanıdığın bi elektrikçi varsa baştan bi kablo çektir yine düzelmesse ssorun modemindedir . Maalesef bakır altyapı böyle sorunlu . Ama fiberde herşey sorunsuz mükemmel .
zamanında hepsini telekom yaptı 1 ay önce hız düşüklüğünden kayıt açtığımda geldiler aşağıdaki kutuya baktılar sonra kablolar direkt geliyor tesisatın içinde değil telefon kablosunu bile yenilediler ama işte komşuya internet bağlattıktan sonra her gün kopuyor internet. boncuk olan benim hattım değil telekom ekibi bana kendisi dedi hızı etkiliyor bundan dolayı kullanmıyoruz diye adamlar ek yapmışlar bant bile çekmemişler telekom sadece evde sıva içinden geçen tesisata karışmıyor uğraşmanak için tesisat diyip kapatıyorlar.