ibamedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@on2; Hocam 1. gün yol yorgunluguyla beraber çok birşey yapmadık Dubai Mall gezdik ( dünyanın en büyük AVM si ) Burj khalifa yanında oraları gezdik su gösteriler vs izledik. sonra da otele gidip yol yorgunlugumuzu attık.
2. Gün Dünyanın en büyük Aqua parklarından birisi Palm adasının ucunda oraya gidip saat 6 ya kadar eğlendik. Akşam global villageye gidip gezdik ( Tüm ülkelerin oldugu bir çarşı düşünün minyatür hali efsane güzeldi. )
3. gün sabah palmiyeler adasında aura skypool var ( Mutlaka gidin hocam ) Dubaiyi gökten izleyip yüzdük efsane bir yer sabah 6-8 saati için randevu aldık suda sıcacık efsane bir yer harbi mutlaka gidin hocam + 4 bölümü oluyor en ucuz tarafı şehre bakan tarafı en pahalı tarafı palmiye adasına bakan taraf ( salaklık edip pahalı yerden aldım gerek yokmuş 4 bölmeli yer havuzdan yüze yüze bölmelere geçebiliyorsunuz. yani en ucuz yerden alın yüzerek 4 bölmeden heryeri gezip yüzebilirsiniz )
3. gün çöl safariside yaptık fakat pişmanlık diz boyu. sakın akşam safariye katılmayın öğlen ki safariye katılın ( akşam acele ediyorlar kamplara yetişmek için çöl safarini çöp oluyor aceleye getiriyorlar ) + ( orada ki tüm çöl safarilerine whatsapdan mesaj zaten sosyal medyada hemen reklamları çıkıyor zaten hepsine tek tek mesaj atıp en ucuz fiyatı alın.X kişisi bu kadar veriyorsa şu kişi bu kadar veriyor diyin efsane ucuzlatıcaklar bilginize
4. Gün Ski Dubai adamlar kayak merkezi bile yapmışlar ufak olmasına ragmen iş görüyor eğer kayak yapmayı biliyorsanız çok eğlenceli mutlaka gidin çok zevk aldım, 4. gün dubai miracle garden gittik ( Sakın gitmeyin ) çok boş bir yer fakat çocugunuz varsa gidin eğlenebilir.

Bundan sonra ki günler Free takıldım hocam dubai marinada yat turları yemekli sabah kahvaltılı vs çok uygun kişi başı 600tl falandı Ferrari worde gittik ( dubaiye 1 saat uzaklıkta ) çok iyi bir yerde lunapark hız trenleri vs efsaneydi aya muzesi vs bunları frame saymadım bunlar sıradan turların götürdüğü yerler zaten ( gift village Frame karşısında ne alırsan 10AED 98TL idi o zaman Boş bir valiz götütürerek herşeyi oradan satın alabilirsiniz türkiyede 500 600tlye satılan ürünler orada 10AEd di 1000tl lik matkap bile 98tl idi

Bu tarz gezdik hocam genel olarak çok eğllenceliydi saymadım bir çok yer var dubai mall gez gez bitmiyor dubai eski çarşısı var meşhur starbuck olan yer boş yerdi.
Not : Sakın burjkhalifa çıkıp boşa para vermeyin kerizlik edip verdim pişmanım çok boş bir yer o parayı vereceğinize bir alt katında aynı yükseklikte restorantlar var manzara izleyip yemek yiyin ben sonra dan öğrendim birde çok sıra var burjkhalifa cıkarken dubai safari parka da gittim normal hayvanat bahçesi

Kaldıgım otel : NH Dubai The Palm - NH Collection Dubai Palm
7 günlük fiyatı 40bin tl gitmeden 2.5 ay önceden almıştım. kahvatı dahil palmiye adasında efsane bir yer anlatamadıgım bir çok yer var hocam zaman çok çabuk geçiyor çok güzeldi mutlaka gitmenizi tavsiye ediyorum.
çok detaylı ve çok güzel bilgiler vermişsiniz hocam teşekkür ederim bunları göz önüne alacağım dubaiye gidersem eğer

bahsettiğiniz hotelin geceliği 35 bine denk geliyor bu arada hocam
burası daha uygun sizce nasıl bakabilir misiniz?