Gecmis olsun hocam, yani anladigim kadariyla sagliksal bir problemin var, hormonel bozukluklarin olabilir. "Istah" kelimesinin tarifi nedir bilmiyorum. Miden kücüktür o yüzden fazlasini yiyemiyorsun belki bilmiyorum.

Türkiye'de yapan yer var mi tam emin degilim ancak diski testleri var. Bu testlerle bagirsak floranin ne kadar saglikli olup olmadigini görüyorlar. Ben ailem icin yanimda kit alarak yapip almanya'ya gönderdim ama zor ve tabi cok saglikli sonuc vermez yanimda götürdügüm icin (ucakla vs). Ancak türkiye'de yapan yerler varsa baktir, cünkü iyi-kötü bakteri oranini, toksinleri, mantar olup olmadigini vs hep gösteriyor.
merak edenler icin; https://www.medivere.de/shop/Mann/Darmgesundheit/ buradan bir kac test kiti almistim. Güzel bir de rapor veriyorlar. Ama göndermek sikintili. O yüzden türkiye'de yapan yerler varsa buna bir bak.

üniversiteye baslayana kadar ben de zayiftim aslinda, yani cok yememe ragmen kilo almiyordum pek. Ancak sonra spora basladim, eskiden futbol oynadirdim ama vücut gelistirmeye gitmeye basladim, ondan sonra vücut iyice yapilasti, kaslasti, kilo almaya basladim. Ancak bu sürec saglikli bir sürec. Yani oturup 50 kilo cips, pilav vs yemedim. Kas kütlen arttikca daha fazla enerji ihtiyacin doguguyor ve bu da haliyle seni yemeye tesvik ediyor.

Kisaca özetlersem; diski testi ve agirlik calismalarina bak eger saglik problemin yoksa.